top of page

Acerca de

Gyan Mudra

Naše vadbe

Pred prvim obiskom joge je potrebna prijava prek e-maila ali sms-a. Na jogo pridite vsaj 5 minut pred pričetkom, da se umirite in ustrezno pripravite. Če zamudite se nam pridružite v tišini. O morebitnih zdravstvenih težavah pravočasno obvestite učiteljico. Praksa joge traja približno 70-75 minut. Vadimo bosi in v udobnih oblačilih.

Pripomočke za vadbo (podloge, zidake, trakove) si lahko izposodite pri nas.

Če ob danih terminih nimate časa ali si samo želite individualne obravnave nas kontaktirajte za privatne ure. Nudimo tudi jogo za zaključene skupine.

HATHA FLOW JOGA

Na tej vadbi bomo spoznavali in raziskovali položaje hatha joge. Gib in dih bomo povezovali v počasni koreografiji jogijskih položajev (asan). Vadbo pričnemo s kratko meditacijo in dihalnimi vajami, sledi ogrevanje in pozdravi soncu, pa nežni prehodi med bolj statičnimi položaji, ki zaobjamejo celotno telo. Takšna praksa vodi do boljšega zavedanja telesa in umirjenosti uma. Po jogi se počutimo osredotočeno, lahkotno in pretočno.

ANTI-STRES JOGA

Stres je del našega vsakdanjika, v določenih situacij deluje vzpodbudno, v drugih nam sproži občutke žalosti, tesnobe, vznemirjenosti, nemoči. Takrat govorimo o negativnem stresu. Na anti-stres jogi se bomo spoznali s tehnikami sprostitve, poudarek bo na dihalnih vajah in sedečih ter ležečih joga položajih iz obnovitvene in yin joge. Ta joga bo potekala v počasnejšem ritmu, primerna je tudi za popolne začetnike in starejše. Umirjena vadba v kombinaciji s tehnikami sproščanja vodi do boljšega splošnega počutja, kakovostnejšega spanca in pripomore k lažjemu obvladovanju stresa.

CENIK

1 obisk: 12 eur

4 obiski (veljajo 2 meseca od dneva nakupa): 40 eur, 36 eur*

8 obiskov (veljajo 2 meseca od dneva nakupa): 70 eur, 62 eur*

Mesečna karta (velja v mesecu nakupa):

 Enkrat tedensko: 35 eur, 32 eur*

 Dvakrat tedensko: 60 eur, 55 eur*

3 - mesečna karta (velja 3 mesece od nakupa, za obisk enkrat tedensko): 95 eur, 88 eur*

Individualna praksa joge (60 min): 50 eur

Individualna praksa joge (30 min): 30 eur

*Za brezposelne, člane iste družine, upokojence, študente velja cena s popustom. Cene veljajo za 75 minut prakse joge. Cenik velja od 1.9.2023. Vadnina se vplača z gotovino na začetku meseca oz. z nakazilom na TRR. Podatki za nakazilo: Tamara Dobravec s.p., Nomenj 44, 4264 Bohinjska Bistrica, trr: SI56 0700 0000 3896 192, namen: vadnina).

Mesečna karta velja za tekoči mesec in zagotovi mesto na vadbi v določenem terminu. V primeru, da se vadbe v svojem terminu ne morete udeležiti se po predhodnem dogovoru lahko obisk nadomešča pri drugi skupini. V primeru odsotnosti na več kot 50% vadb v mesecu se prizna 50% popust pri nakupu mesečne karte za prihodnji mesec. Obiski veljajo 2 meseca od dneva nakupa in se ne podaljšujejo.

Plačevanje po posameznih obiskih je možno le, če so na vadbi še prosta mesta. 

Prijava na vadbo

Na vadbo se lahko prijavite prek spodnjega obrazca ali po smsu na številko 041 728 567 (Tamara)

    Se vidimo na jogi!
    bottom of page